Kaashuis RuimHartig richt zich op het bourgondisch natafelen met Hollandse kazen, Europese kazen, noten, wijn, olijven en meer.

Hollandse kazen

Ons assortiment Noord-Hollandse kazen kenmerken zich door hun pure smaken met liefde gemaakt op ambachtelijke wijze die rustig op natuurlijke wijze rijpen.

Buitenlandse kazen

Een mooie en ruime collectie Europese kazen ligt voor u klaar in de winkel van Kaashuis Ruimhartig. “Als het lekker is, is de kans groot dat wij het in huis hebben”.

Vers gebrande noten

Dagelijks vers gebrande nootjes en pinda’s van de beste kwaliteit. De met zorg samengestelde mixen zorgen dat we voor ieder wat wils hebben.

Fuets

De Spaanse fuets en Franse droge worsten, naturel of met knoflook of wild zwijn. Deze producten maken de borrelplank helemaal af.

Wijn & Port

Mooie Europese wijnen die goed passen bij onze kazen. Verfijnde en elegante witte wijnen, smaakvolle rosé, tot ronde volle rode wijnen uit voornamelijk Frankrijk, Spanje en Italië. Natuurlijk ontbreken sherry en port niet in ons wijn assortiment.

Dippers

Een brede selectie dippers en chutney die qua smaak goed passen bij onze kazen. Maar ook salades, zuidvruchten, olijven.

Bonbons

Het unieke, exclusieve en traditionele assortiment bonbons en chocoladeproducten van chocolaterie Albert worden uitsluitend geleverd aan geselecteerde speciaalzaken.